01/13/16 08:05
(http://pik.bg)

Психолог: Някой умира, а хората стоят и гледат - пълна морална деградация с мизерен, провинциален оттенък

Психолог: Някой умира, а хората стоят и гледат - пълна морална деградация с мизерен, провинциален оттенък

Крайното си възмущение от бездействието на обществото при вида на хора, които умират, изразиха в сутрешния блок на бТВ криминалният психолог Росен Йорданов и директорът на психиатрията в Курило Цветислава Гълъбова.

Повод за разговора бе брутално пребитият пред очите на хората 18-годишен Тодор Йорданов от Враца. Не са, че никой не му помогнал, но в социалните мрежи бяха разпространени кадри от последните мигове на момчето. „Всичко, което се случва в тази държава, има мизерен, провинциален оттенък“, категоричен бе Росен Йорданов .

„Очевидно е, че тези двама братя са известни, че те и друг път са участвали в побои. Важно е обществото как приема това поведение. Очевидно го приема за нормално“, изтъкна той. „Тук не става дума за един удар, а за побой. Хората стоят и гледат. За мен това е пълна морална деградация на нашето общество. И това, че нападаш някой, затова че ти е подсвирнал, и че стоиш и гледаш, и че снимаш“, отбеляза от своя страна Цветислава Гълъбова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване