01/13/16 11:25
(http://pik.bg)

Само в ПИК! След като остана без партия, изменникът Местан остава без пари

Само в ПИК! След като остана без партия, изменникът Местан остава без пари

След като остана без партия, изменникът Лютви Местан остава и без пари. Партийната субсидия, гарантирана от държавата, ще остане в групата на ДПС. Според последните промени в закона, всеки народен представител, който излиза от една парламентарна група, няма право да се присъединява към друга. Законът прекрати порочната практика парите да следват депутата и когато той бъде купен от друга партия, субсидията му автоматически се пренасочваше към новата му парламентарна група. 

Така на практика субсидияга от последните парламентарни избори за всеки глас за ДПС си остават в партията. Лютви Местан ще трябва сам да се оправя. Колкото и да му се иска, изменникът няма да може да се прикачи към друга партия, не че го искат някъде. Той ще трябва да си остане на последния ред в парламента, където да мишкува както му приляга.  Или да моли за помощ приятелите си от турското посолство. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване