01/14/16 20:47
(http://www.klassa.bg/)

Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 с вграден проектор само от VIVACOM

 Уникалният таблет с вграден проектор Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 вече е достъпен само в магазините на VIVACOM. Флагманът е оборудван със стандартните за серията Yoga иновативен дизайн, изключително издръжлива батерия и четири варианта за използване – държан в ръка, наклонен, изправен и закачен.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 работи под операционна система Android v5.1.1 (Lollipop) и разполага с 10.1“ QHD IPS дисплей с резолюция от 2560 х 1600 пиксела за високо качество на изображението и жива картина. Таблетът е снабден с четириядрен 2.24 GHz Intel® Atom™ процесор, което гарантира висока надеждност и бърза скорост при работа. С 2GB RAM и вградена памет от 32GB флагманът позволява съхранение на големи обеми данни. С дълъг живот на батерията (10 200 mAh) - над 18 часа работа с едно зареждане - Yoga Tab 3 Pro 10 може да работи без нужда от електрически контакт почти цяло денонощие. Благодарение на 13MP задна камера с автоматичен фокус, фото и видео заснемането се превръщат в наслада за сетивата, а с 5MP селфи камера всяка емоция бива уловена без проблем.

Уникалните за модела нововъведения го превръщат в произведение на изкуството. Освен с елегантен дизайн, благодарение на корпуса от алуминий и кожа, таблетът е оборудван с проектор с диагонал на картината от 70“ и мощен звук. Иновативният проектор на Yoga Tab 3 Pro, интегриран във въртяща се вградена поставка, прожектира до 70-инчов дисплей на всяка стена или таван, превръщайки тъмната стая в домашно кино или всяка стена в платно за презентации. Yoga Tab 3 Pro 10 предоставя и впечатляващ звук, благодарение на предно разположените 4 първокласни JBL® високоговорители. Усъвършенстваното аудио Dolby Atmos® създава завладяващ и мощен 3D съраунд звук, който оставя усещане за истинско кино изживяване.

С IP21 сертификата защитата от пръски и разливания е гарантирана, а дисплеят на новия Lenovo Yoga Tab 3 работи с функция AnyPen, благодарение на която всеки електропроводим предмет може да бъде ползван като стилус.

Сега Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 може да бъде закупен на цена от 36,90 лв. на месец в комбинация с тарифен план Traffic XXL за две години, само в търговската мрежа на VIVACOM.  

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване