01/14/16 07:34
(http://pik.bg)

Общинските съветници отново ще бистрят финансите на градския транспорт

Общинските съветници отново ще бистрят финансите на градския транспорт

На първото си заседание след празничните дни Столичният общински съвет ще разгледа предложението на кмета Йорданка Фандъкова за предоставяне на концесия и отдаване под наем на велосипеди и рекламни елементи, разположени върху части от улици, булеварди и площади на столицата.

Освен това общинският съвет ще разгледа и обявяване на конкурс за избор на управител на „Център за психично здраве проф. Н. Шипковенски”. В рамките на редовното заседание са предвидени и седем допълнителни точки, както и четири питания от страна на общински съветници по проблемни въпроси, като оплакване на граждани от кв. “Дружба” за отдаване под наем на площи, които са до езерото в квартала.

Предвидено е и питане за състоянието и разходите на транспортните дружества, както и за сигурността по пътищата. Ще бъде обсъдено и присъждането на Значка на София на Бина Харалампиева, Ириней Константинов и Кирякос Аргиропулос. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване