01/14/16 13:07
(http://www.dnevnik.bg/)

Тунчер Кърджалиев: Не всичко в медиите, включително и на Пеевски, е отговорност на ДПС


Зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Тунчер Кърджалиев не изключи, че може да има клеветническа кампания срещу изгонения бивш лидер на движението Лютви Местан. Той подчерта, че не може да носи отговорност какво се пише в медиите, защото е въпрос на стил и култура.

"Не всичко, което има по медиите по отношение на квалифициране на тяхно деяние, е отговорност на ДПС", коментира Кърджалиев, като в отговор на въпрос уточни, че това включва и медиите, собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски.

"Ние от парламентарната група прецизираме всяка своя реплика, всяка своя дума. Когато говорим по тази тема, включително и във всичките ни изяви в медиите през последните дни", каза още той.

Кърджалиев отхвърли твърденията на Местан и последователите му за пропаст между ръководството на движението и електората. "Ходя заедно с колективното тяло по наши структури. Как досега никога не чух някои от нашите представители на структурите да се е почувствал непредставен. Няма такова нещо", каза той.

По думите му, ако ще има нов политически проект на Лютви Местан и отцепилите се с него депутати, те ще трябва да търсят свои сподвижници. "При такива ситуации винаги има такъв риск да вземат от нашия електорат, но това непременно не значи, че ще е под угроза ДПС. Няма такова нещо", заяви Кърджалиев.

"ДПС си има автентични структури, които са неуязвими. Не и от тези хора, които са дали пресконференция", коментира още той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване