01/14/16 02:46
(http://pik.bg)

Цветанов: С ДБГ засега уточнихме параметрите за разговори по коалиционния анекс

Цветанов: С ДБГ засега уточнихме параметрите за разговори по коалиционния анекс

С Даниел Вълчев и Димитър Танев от ДБГ имахме една работна среща, на която уточнихме параметрите за започване на разговори по документа,върху който в момента те работят и събират подписи. Това е т.нар анекс към коалиционното споразумение, който да бъде направен. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

До края на месеца трябва да бъдат приключени тези разговори от работни екипи, които ще бъдат съставени, смята Цветанов. „Те вече имат подобно решение, ние днес или утре ще имаме също такова решени”, добави той. А от другата седмица ще започнат да преговарят. Не сме говорили персонално кои са депутатите и кои са министрите, които са подписали проектодокумента.

Разговорът беше по-общ, за тях първостепенна задача ще бъде антикорупционния закон, каза шефът на парламентарната група. Обсъдихме и предстоящото решение на парламента относно референдума, който беше проведен за електронното гласуване. Имаме единомислие както от РБ, така и от ГЕРБ ще подкрепим едно такова решение, потвърди политикът. На въпрос на медия Цветанов заяви: „моля ви, не ме вкарайте в теми, с които мога да застраша националната сигурност”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване