01/15/16 20:08
(http://www.klassa.bg/)

GRAZIA: Факторът Jolie

 „Идеята за този филм се роди като изследване на болката. Преживявах много тежко болестта, с която се бореше покойната ми майка. И до голяма степен това повлия на съдбата на героите във филма“, споделя холивудската дива Анджелина Джоли за актуалния си режисьорски проект „Край морето“. Трудно ли й е било да режисира съпруга си Брад Пит, с когото изпълняват главните роли, и как се е отразила поредната творческа колаборация помежду им, четете в броя на GRAZIA за месец януари.

В него ще ви срещнем още със заместник-председателя на ЕК – Кристалина Георгиева, с която обсъдихме актуални за Европа и света проблеми, с хора с невероятни житейски истории като дизайнера Орнела Котупанова Соле, денталният хирург от „Корабът на спасението“ д-р Гари Паркър и родената в Камерун Евелин Чъмбоу, превърнала с в жертва на т.нар. модерно робство.

На страниците на GRAZIA януари сме ви приготвили тематична сесия с победителките в конкурса „Жена на годината 2015“, както и безценни бюти съвети за супертен и свежо лице в студените зимни дни. В тази секция ще разберете повече и за хита на сезона техниката строубинг – най-ефективното средство за постигане на сияние и защита.

Насладете се на новия брой на списание  GRAZIA. Вече на пазара.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване