01/15/16 20:21
(http://www.klassa.bg/)

Viber позволява на всички хора по света да си комуникират безплатно

 Вчера до потребителите на Viber в страната е било изпратено спам съобщение, с което се уведомява, че от тази неделя (17.01.) Viber ще започне да таксува услугите си. Съобщението подканва получателите да разпространят информацията до своите контакти, като по този начин ще запазят безплатните услуги на Viber, тъй като ще бъдат отбелязани като активни потребители.

 

Viber обяви, че информацията в спам съобщението е невярна и неин източник не е Viber. Viber позволява на всички хора по света да си комуникират безплатно. Съобщенията, обажданията, играенето на игри и споделянето на съдържание чрез Viber с приятели и семейство е неограничено в целия свят. Потребителите на Viber могат спокойно да продължат да се радват на безплатно приложение за комуникация и за напред. 

 

За Viber:

Viber свободно свързва хора с най-близките им по цял свят, изпраща положителни емоции всеки ден и дава възможност на прекрасни неща да се случат. С повече от 664 милиона уникални потребители, Viber дава възможност на своите потребители да общуват по най-добрият за тях начин чрез индивидуални съобщения, видео обаждания, групов чат или просто да следят публичните чат канали на любими марки и известни личности. Viber е достъпен за телефоните и таблетите iPhone® и iPad® Android™, за устройствата Windows Phone, Windows®, Windows 8®, Mac, Linux и Symbian при наличие на 3G/4G връзка или WiFi връзка. Viber е част о т Rakuten Group.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване