01/15/16 06:25
(http://www.klassa.bg/)

Духовни кламери държат руснаците единни

 „Духовни кламери“ се появиха на пазара в Санкт Петербург, предаде НТВ. Оригиналната бизнес идея е реализирана от католическия интернет магазин Agnus-store, базиран в северната руска столица. Фигурните кламери се предлагат под формата на кръст и на ангел, като бройката струва 22 рубли или около 50 стотинки.

„Мнозина са чували израза „духовни спойки“, а президентът Владимир Путин дори изрази  загриженост, че на руснаците не достигат тези спойки. Тъй като на руски спойка е скрепа, което означава и кламер, то от католическия магазин твърдят, че клиентите им вече имат уникалната възможност да видят как изглеждат тези спойки и дори да ги пипнат. В произведението си „Философия на неравенството“ Николай Бердяев обяснява, че в миналото „царят е бил духовната спойка на руския народ“. Администраторите на Agnus-store се похвалиха, че необичайните духовни кламери се радват на небивал успех и първата партида вече била изкупена.  

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване