01/15/16 11:08
(http://pik.bg)

Ненчев: Съвсем скоро служителите във ВМА ще могат да полагат допълнителен труд

Ненчев: Съвсем скоро служителите във ВМА ще могат да полагат допълнителен труд

Съвсем скоро това ще стане факт, предполагам още в началото на тази година служителите на ВМА ще могат да работят в извън работно време. Това отговори министърът на отбраната Николай Ненчев, че преди време заяви, че обмисля идеята служителите на ВМА да работят в извън работно време.

Ненчев заяви още, че не само обмисля, но ще направи това по възможно най-ясен и категоричен начин. 

Военният министър присъства на откриване на обновена операционна зала в Клиниката „Ендоскопска хирургия” по случай 25-ата годишнина от създаването на клиниката. След като бе отслужен водосвет за здраве на персонала и пациентите, Ненчев заедно с началника на ВМА генерал-майор член-кор. проф. Николай Петров, както и служители на болничното заведение разгледаха обновената зала. 

„Днес разговаряме повече за апаратурата и техниката-колко струва, на колко високо ниво е. Но, аз ще ви кажа друго-за мен е важен човешкият фактор. Той е най-важен, каквато и техника да имаме, ако нямаме тези хора, е абсолютно безполезно”, посочи Николай Ненчев. 

Той бе категоричен, че вниманието му първо е насочено към служителите, а после към техниката и условията, в които работят те.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване