01/15/16 09:02
(http://pik.bg)

СКАНДАЛ по Би Ти Ви! Божидар Данев и Тихомир Безлов си крещят и се обиждат заради престъпността в България! Хекимян в паника

СКАНДАЛ по Би Ти Ви! Божидар Данев и Тихомир Безлов си крещят и се обиждат заради престъпността в България! Хекимян в паника

В крясъци и размяна на лични нападки прерасна разговор между председателя на БСК Божидар Данев и Тихомир Безлов от Център за изследване на демокрацията в сутрешния блок на Би Ти Ви.

Поводът беше данните, с които излезе Данев за високото ниво на престъпност у нас. Според него се отделят много разходи за сигурност и охрана за малко ефективност. Тихомир Безлов обаче обори твърденията на Данев, като заяви, че недоумява откъде са данните на председателя на БСК. „Данните са от Евростат и МВР. Не тука, г-н Безлов, да ми прави евтини номера“, категоричен бе Данев. Започва надвикване в един глас.

„На тези зърна на недоверие жътвата ще бъде много тежка. Г-н Безлов, Вие сте също от замърсителите на медийната среда“, подчерта Данев. „И вие по същия начин сте известни с лобистките си изказвания“, репликира го обаче Безлов. „Това непрофесионално говорене вече до гуша е дошло на българското общество“, възмути се Божидар Данев.

„Стига вече непрофесионално и непремерено говорене“, отвърна обаче Тихомир Безлов. Спорът за малко да влезе и в новините в 8 на Би Ти Ви, тъй като кавгата между двамата продължи и тогава. Водещият на новините Денислав Борисов бе прекъснат от опит на водещия Антон Хекимян да усмири Данев и Безлов. За щастие, това продължи кратко и новинарската емисия стартира. Неволен свидетел на кавгата стана бившият вътрешен министър Емануил Йорданов, който следеше с интерес случващото се.

„В България се извършват по 100 000 престъпления на година. Ако се подхождатака при всеки случай, трябва на министъра да се искат 100 000 оставки“, подчерта той. „Този разговор беше започнат грешно от самото начало. Аз по-скоро бих го започнал като г-н Данев. Ясно е, че това, което се отчита, не е равно на истинското“, поясни Йорданов. Според него разговорът между едрия бизнес и управляващите трябва да се води в лицето на министър-председателя.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване