01/16/16 01:00
(http://pik.bg)

Пребитият журналист от Поморие Стоян Точев: Обезобразиха ме, защото засегнах много интереси за доста пари

Пребитият журналист от Поморие Стоян Точев: Обезобразиха ме, защото засегнах много интереси за доста пари

"Естествено е, че ме пребиха заради работата ми. Явно хора са се засегнали от моите разследвания, защото става дума за много пари", заяви в "Часът на Милен Цветков" на Нова телевизия пребитият журналист от Поморие Стоян Тончев. Той отказа да съобщи имената, чиито интереси е засегнал, с мотива, че му е омръзнало да ходи по съдилища.

"Той е собстеник на сайта "Зад кулусите". Това е едно младо момче, доста екстравагантен. Посегателството срещу него е толкова жестоко, няма как да бъде свързано с хората в местната власт, защото той отдавна я критикува. Дори неговите разследвания не се приемат толкова сериозно, колкото на него му се иска. Посегателството срещу него е чудовищно. Той е обезобразен. Става дума за опит за убийство. Квалификацията средна телесна повреда никак не ми допада", каза главният редактор на бургаския сайт "Флагман" Катя Касабова.  Тя уточни, че има версия, според която побоят над Тончев не е само свързан с работата му, а има и личен мотив.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване