01/16/16 06:24
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 16 януари – събота

 Овен 21 март – 20 април

 

 

Ден на крайни прояви след състояния, в които сте търсили изход и не сте го намирали. Една дума, признание и жест може да ви изстрелят към върха или изпратят в прахта на забравата. Всичко казано и направено ще си има последствията, но може би най-важното в този ден е, че ще се разчистват сметките, след което пътят пред вас и целта ще се виждат по-ясно. Признайте честно греховете поне пред себе си. Навлизаме в деня на Феникса, възкресяваме стари чувства и идеи, които този път може и да реализираме.

 

 

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Конфликтен ден, в който за секунди може да се мине от едно състояние в друго, да се загубят или спечелят приятелства, позиции и пари, да се излезе от положения на зацикляне или още повече да се зацикли. Сега е моментът да се активизирате, да се изправите и погледнете живота, целите и любовта в очите. В организма ни се включват фините енергии, появяват се стимули да се върви и действа в посока на личния интерес, желанията и амбициите. Направете си изводите. Утрешният ден ще ви донесе неочаквани предимства.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Денят сбъдва изказани в миналото желания и пожелания. По някакъв начин се материализират действията или бездействията ви от миналото, желанието или нежеланието да направите определени стъпки и действия. Този път не може да се измъкнете с дипломатична игра. Ще се наложи да направите избор, да заложите на едно или друго и в бъдеще да продължите в избраната посока. Наблюдавайте промените и се включете в точното време и на точното място, ако искате да спечелите и да бъдете в крак с настоящите тенденции.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Не поемайте излишни рискове. Родените във втората декада може да преживеят стресови ситуации, от които ще ги измъкне любовта, без значение дали ще е старата или новата. Денят ще бъде запомнящ се, ще играе роля на разлом между миналото и бъдещето, ще помогне да отклоните погледа си от безпреспективните отношения и действия на миналото и да ги насочите в една нова посока. Винаги е в по-добро положение този, който се качва във влака. Да му мисли повече този, който остава на перона и отказва промяната.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-3

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Денят ви носи неочаквани предимства поради грешките, проблемите и рисковете, които поемат околните. Използвайте всички очаквани и неочаквани предложения. Не пропускайте възможноста да установите нови връзки и да подновите старите. Сякаш от пепелта ще възкръснат отношения и положения, които сте смятали за загубени в миналото. Действайте изпреварващо, не отлагайте за следващите два дни вземането на важни семейни и професионални решения. Простете си взаимно греховете.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Ден на промени и обрати, които ще ви изстрелят към върха на късмета и печалбите в следващите два дни. Това, което в миналото ви е било отказвано, днес може да се предложи на ниска цена или даже безплатно. Към вас се протягат ръце от различни страни. Някои са с искания и желания, а други с молби и увещания. Не се колебайте да направите избора си. Един ще се съобрази със сърцето, друг с ума, но като цяло утрешният ден ще ви помогне да изкачите няколко стъпала по пътя към парите, материалния и личния успех.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Родените във втората декада да бъдат внимателни, да не поемат излишни рискове и да не провокират добрите намерения на околните. Повишава се рискът от престъпления. Движете се в позната среда и ограничете контактите. Може да попаднете в капана на една лъжа или мошеничество. Не предприемайте пътувания с неизправна техника и без необходимата подготовка. Страховете от миналото се възраждат, а това ще ви активизира още в следващите дни да направите нужните промени и да вземете правилните решения.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Налага се да направите равносметка, да промените избора си, да коригирате поведението към тези, които прибързано сте изоставили и тези, които още по-прибързано сте приели в личната си орбита. Направете необходимите действия за сближаване или раздалечаване. Ще разберете някои истини, които до момента са ви убягвали. Не пропускайте добрата възможност за извинене и признаване на греховете. Приемете обратно в живота си тези, които ви липсват. В утрешния ден ще се нуждаете от повече разбиране, любов и защити.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Ден на равносметка в любовта и възможност да стоплите отношенията с важните за вас хора. Това, с което не сте могли да се справите в миналото, ще се реши по бързата процедура, ще даде шанс и възможност на всички участници в ситуацията да направят избора си и да тръгнат по нов път. Не пропускайте добрата възможност за прошка, признания и обяснения, които ще поставят всичко на мястото му и ще назоват нещата с истинските им имена. Планирайте пътувания и разговори на четири очи. Днес посредниците не помагат.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Родените във втората декада рискуват повече, особено ако издигнат като знаме една непримирима и агресивна политика. Ден за признаване на грешките, а не за трупане на нови. Вродената ви упоритост прераства в инат и неотстъпчивост, които ще ви докарат проблеми на всички нива, ще провалят отношения, които сте градили във времето и изпитвате нужда от тях. Не взимайте прибързани решения. Отложете разговорите, които може да минат на висок тон. Намалете претенциите, с които товарите себе си и близките.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-3

Здраве-4

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Играете ролята на подправка в манджата на нечии отношения. Може да развалите нещата или да ги поправите с един жест, внимание и подкрепа. Ще се радвате на споделяне, ще ви плачат на рамото или ще ви се похвалят с победа. Този ден дава шанс на каещите се грешници да се коригират, да си върнат любовта, да направят опит за сближаване в семеен и професионален план и в крайна сметка да се помирят със себе си. Помагайте доколкото можете и дано и на вас има кой да помогне, да ви окаже съдействие и просто да ви обича.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Денят е благоприятен за пътувания, командировки, преместване в нов дом или офис. Някъде ще има и принуда за подобни действия, ще се влезе в скандали, които може да ви насочат към нови партньори и месторабота. Това, което не върви, е добре да се прекрати. Денят е зареден с експлозивна енергия, но като че ли залповете ще са далече от вас и в момента по-малко ще ви засегнат. Не чакайте да ви припари под краката, вземете мерки за справяне със ситуация, която не успявате да контролирате. Съюзници ще се появят.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е осмица. Обирате плодовете на дълъг труд, получавате награди и повишение и намирате начин за странични доходи. Най-големите ви успехи ще са в края на август и началото на септември. Юридическата ви позиция е силна, уредете имотни и наследствени дела.

Родените днес са революционери по природа, а в детството ще бъдат разрушители на всичко, до което се докопат. Насочете ги към спорт, не ги оставяйте без интересни занимания, за да не правят бели. Може би трябва да прочетете книгата „Емил от Льонеберя“, за да ви стане ясно какво чудо идва в дома ви.

Заченатите днес ще имат ярък и бурен живот. Ще носят късмет на всички, които влизат в досег с тях. Ще играят ролята на носеща колона в живота и действията на много хора. Силата им е в дарбата да оцеляват независимо какво се случва наоколо.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване