01/16/16 10:04
(http://pik.bg)

Ценко Чоков се оплака, бил под постоянно напрежение. Иска да се махне от България

Ценко Чоков се оплака, бил под постоянно напрежение. Иска да се махне от България

Ценко Чоков отрече пред репортер на Нова телевизия синът му да се е укривал от правосъдието. По думите му, той е бил вдигнал кръвно. Малък бил за това Мартин, ама вдигнал, обясни кметът.

Припомняме ви, че вчера Мартин Чоков сам отиде в прокуратурата, след което той бе задържан за 72 часа. Повдигнати му бяха обвинения за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди на Радослав Алексиев. По-късно обаче Чоков-младши бе пуснат на свобода срещу 2000 лв. Мартин Чоков отрече пред Нова телевизия да познава Радослав. Дори не знаел къде живее. Разбрал, че живее в циганската махала на селото, където по думите му, не ходил. Синът на Ценко Чоков смята, че с полиграф ще докаже невинността си.

А самият кмет заяви пред Нова телевизия, че вярва на сина си, щом дори той самият поискал полиграф. Ценко Чоков заяви, че вече не издържа от постоянното напрежение и натиска, който му се оказва. Той дори е готов да напусне не само поста си, но и страната заради това. От няколко дни полицаи пазят дома на семейството на пребития Радослав Алексиев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване