01/17/16 11:16
(http://pik.bg)

Почистена е основната улична мрежа в Благоевград

 Почистена е основната улична мрежа в Благоевград

Основните пътни артерии в Благоевград са почистени и проходими след падналия сняг. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград.

Около 100 служители почистват пътните платна от снощи. По пътищата на града е изкарана и цялата налична техника, която е оборудвана със сол и пясък. Машини почистват и основните улици и в кварталите в града. Към момента не са постъпили сигнали от граждани за сериозни проблеми, породени от снега, който натрупа тази нощ. 

Във връзка с падналия сняг и усложнената зимна обстановка, Община Благоевград и фирма „Биострой“ призовават собствениците и шофьорите на автомобили да паркират на обозначените за това места, без да възпрепятстват работата и движението на техниката за снегопочистване.

Община Благоевград апелира към собствениците на жилищни сгради и имоти и търговски обекти да предприемат действия по почистване на прилежащите тротоари и подходи към обектите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване