02/23/16 16:43
(http://pik.bg)

Цацаров отхвърли всички обвинения на следователя Бойко Атанасов (обновена)

Цацаров отхвърли всички обвинения на следователя Бойко Атанасов (обновена)

Главният прокурор Сотир Цацаров отхвърли всички обвинения на следователя Бойко Атанасов. Това стана по време на специална пресконференция на прокуратурата. 

За документите по делото "КТБ", които бяха открити в кофа за боклук, главният прокурор уточни, че това са обществени договори, които лесно могат да бъдат изкарани от сайта за обществените поръчки. Въпреки това, той беше категоричен, че виновникът за безразборното им изхвърляне ще бъде наказан. 

Главният прокурор коментира, че веднага след изявленията на следователя Бойко Атанасов пред медиите е поискал ВСС да направи проверка на всички негови твърдения. По отношение на информацията, че било подготвяно покушение срещу премиера Бойко Борисов, главният прокурор заяви, че Софийската градска прокуратура е извършила всички съответни действия. Той добави, че материалите по разследването за организирано убийство на депутата Делян Пеевски са изпратени в НСО, като такива материали са изпратени и по отношение на друг депутат, като Цацаров отказа да уточни кой е той.

В понеделник Цацаров ще има среща с представители на всеки отдел от следствието с цел да се обсъдят проблемите на служителите и да се подобри работата им.

Очаквайте подробности!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване