02/24/16 17:37
(http://pik.bg)

Апартаментът, в който гръмна газова бутилка, е изгорял до основи

Апартаментът, в който гръмна газова бутилка, е изгорял до основи

Апартаментът, в който тази сутрин избухна газова бутилка, е изгорял до основи, разбра репортер на TNS.bg. В момента жилището е затворено и в него не се допуска никой. Газовата бутилка още се вижда на терасата, всичко е в стъкла и изпочупени вещи.

Възрастната жена, която живее заедно със сина си в изгорелия апартамент, е била обгазена леко, но вече е пусната от болницата. Не се знае къде точно се намира в момента. По време на експлозията синът й не е бил в жилището.

Над горящия апартамент живее домоуправителят на блока, заедно с жена си и детето, които не са пострадали, но са много изплашени от случилото се. Мъж от блока, който работи в Бърза помощ, се е обадил на 112, откъдето са изпратили линейка за обгазената жена.

Целият вход мирише на дим. Никой от комшиите не желае да коментира, всички още са в шок от инцидента, който оставя семейството без дом.

По време на пожара е бил евакуиран целият вход. Оказва се обаче, че момче от съседен на злощастния апартамент е спяло и пожарникарите не са разбрали, че вътре има човек. А самото момче разбрало какво се е случило от интернет.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване