02/24/16 18:50
(http://www.klassa.bg/)

Ваня Манова заема длъжността Мениджър за MasterCard България и Македония

 MasterCard обяви днес, че от 1-ви март 2016 г. Ваня Манова е новият Мениджър за MasterCard България и Македония. Тя ще е отговорна за развитието и изпълнението на локалната стратегия на MasterCard, а именно поддържане растежа на картовите плащания и на двата пазара, въвеждане на иновациите на MasterCard, затвърждаване взаимоотношенията с ключови клиенти, както и създаване на стабилни партньорства с правителствения и публичния сектор.

 

„Много съм щастлив да обявя, че Ваня Манова е повишена до позицията на Мениджър за MasterCard България и Македония“, заяви Артур Туремка, Генерален мениджър за Балканския регион. „Днешният свят е толкова необятен и разнообразен, че вече не знаеш от къде ще се появи следващият лидер. Вече не живеем в свят само на мъже. Днешно време жените са добре образовани, находчиви и силни. Те имат различен бизнес подход, който им позволява да откриват нови перспективи и да намират необработени ниши, а Ваня  е доказала, че притежава всички тези качества. Светът, както и MasterCard, дават все повече възможности на жените да блеснат и да покажат своите истински лидерски умения и по този начин да ни разкрият нови хоризонти и възможности“, добави той.

 

 

Г-жа Манова се присъединява към MasterCard през 2008 г. като Мениджър връзки с клиенти. През последните години тя ръководи представителството на компанията в България и помага за позиционирането на MasterCard като стратегически партньор на ключови клиенти, нетрадиционни партньори и местни правителствени институции и регулаторни органи. Г-жа Манова лансира и работи за разрастването на безконтактните плащания в България и Македония, област, в която MasterCard е безспорен лидер и на двата пазара.

 

 

Ваня Манова работи в банковата индустрия в продължение на 20 години. Започва през 1995 г. като системен администратор в Българо-Руската Инвестиционна Банка (сегашната CIBank). Преди да се присъедини към MasterCard, тя е Директор „Банкови карти“ в ДЗИ Банк (по-късно слята с Пощенска Банка). Завършила е Софийска математическа гимназия (СМГ) и има магистърска степен по Компютърни технологии от „Техническия Университет“ в София. Ваня има три деца.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване