02/24/16 17:25
(http://pik.bg)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Сашо Диков се облизва за нов джип часове след поръчковото му интервю с Цветан Василев! Вижте Стажанта в действие! (папарашки снимки)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Сашо Диков се облизва за нов джип часове след поръчковото му интервю с Цветан Василев! Вижте Стажанта в действие! (папарашки снимки)

Флагманът на "независимата" журналистика в България Сашо Диков бе уловен от папарак на ПИК да се навърта днес като хиена в официалното представителство на "Мото Пфое" в София.

Визитата на Стажанта става броени часове след поръчковото му интервю по пантофи с Цветан Василев в Белград. В столицата на Сърбия Диков предостави близо час ефирно време на банкера беглец и му даде възможност да се изкара жертва на конспиративен заговор между прокуратурата, бизнеса и парламента.

Нищо, че веднага след интервюто от "Аликс Партнърс" потвърдиха всички изводи на българските правоохранителни органи за източването на КТБ посредством кухите фирми на мажоритарния й собственик. Смелчагата Василев, който бодряшки отговаряше на угодните въпроси на иначе острия Диков, пък внезапно се разболя от грип и то точно по време на производството му за екстрадиция (виж подробности в Още по темата). 

Вместо да разнищи горещата тема и да разобличи далаверите на Василев, сега Диков се е отдал на далеч по-приятно занимание - решил е да смени сравнително новия си джип "Форд Куга" с чисто нов.

На влизане в "Мото Пфое" Диков бе забравил традиционната си намръщена гримаса и я бе заменил с изящна усмивка.

Ухилен до уши и с чупка в кръста той се облегна на едно от гишетата в офиса и се поинтересува от екстрите, които могат да подсладят бъдещата му покупка. 

Явно всяко интервю си има цена и Диков сигурно ще си го припомни при шофирането на новия му джип.

Това е истинският Диков или просто Диков... 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване