02/25/16 09:21
(http://pik.bg)

Шофьорът, който получи инсулт на гръцката граница, е приет в тежко състояние в Спешен център в Сандански

Шофьорът, който получи инсулт на гръцката граница, е приет в тежко състояние в Спешен център в Сандански

Български шофьор на ТИР, чакащ преди ГКПП „Кулата” от гръцка страна, е приет във влошено здравословно състояние в Спешен център в Сандански.

Това съобщи д-р Красимир Михайлов, директор на Спешен център – Благоевград, цитиран от радио Фокус. По думите му, около 06.20 часа тази сутрин на телефон 112 е прието повикване за превозвач с влошено здравословно състояние. „Тъй като ние имаме екип, който е позициониран на граничен пункт „Кулата“ във връзка с блокадата от гръцка страна, той е отишъл на място, където е извършен преглед на превозвача.

Медиците са преценили, че трябва шофьорът да бъде взет и транспортиран до филиала на Спешен център – Сандански, където в момента се доуточнява състоянието му“, каза д-р Михайлов. Той добави още, че при извършения първоначален преглед е било констатирано, че човекът има здравословен проблем, като следва да се установи какъв точно е той, за да могат да се предприемат следващи действия с които да се подобри състоянието му. По информация на Канал 3 мъжът е получил инсулт.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване