02/26/16 09:06
(http://pik.bg)

Камен Костадинов: Никога не съм се чувствал като салфетка

Камен Костадинов: Никога не съм се чувствал като салфетка

Никога не съм се чувствал като куче или като салфетка. Това заяви пред Нова телевизия депутатът от ДПС Камен Костадинов. „Напоследък научавам, че някои мои колеги са се чувствали като кучета, като салфетки. Аз никога не съм се чувствал така”, подчерта той.„Странно е, че всеки един от напусналите се сеща да говори за тези, според него, важни в моменти, когато не успее да реализира своите амбиции”, добави Костадинов. 

Според него ДПС се нарочва непрекъснато, защото е малко по-различна партия, електоратът й е различен, самата партия е възникнала по малко по-различен начин.

Що се отнася до намесата на Турция в политическия живот на България, Костадинов съобщи, че има много сигнали от негови колеги от периода 17-24 декември м.г., че към тях е бил упражняван натиск. След това са продължили опити. „Натиск от ДПС да гласуват по определен начин на заседанието на 24 декември, да гласуват срещу отстраняването на Местан”, уточни той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване