02/26/16 18:58
(http://www.mediapool.bg/)

ММА бойци поканиха гардовете на Ториното на "Ден на отворените врати за биячи"

Случаят с пребитото от гардове на подсъдимия Ивайло Борисов-Ториното семейство на Околовръстното шосе в София предизвика интересна реакция от столичен ММА клуб. Бойците в него поканиха четиримата задържани по случая на "Ден на отворените врати за биячи". Ето и какво пишат в официалното си изявление до медиите: "Всички знаят за случая с "биячите на околовръстното". Вече се знае за Георги Близнаков (един от задържаните – б.ред.) и липсата му на умения. В състезанието "Битката за Балканите" между Румъния и България през 2010 г., колегите му в националния отбор трябваше с кръв да заличават позорното му представяне, излъчено и по Евроспорт. Но тези индивиди от бандата му, пребила момче и момиче с палки, бяха обявени за шампиони по бокс, кикбокс и какво ли още не! Освен всичко друго, ТЕ СА СРАМ за хората, които спортуват!!! От "Боен Клуб България" обявяваме: "Дни на отворените врати за биячи". 
След като в рамките на предните две седмици, така или иначе "възпитавахме" такива образи по паркинги и молове...ето, една чудесна възможност за всички биячи. Имаме два ринга, една клетка и много на брой желаещи, които ще коригират пропуските Ви в първите седем и последващи години! Mястото е известно – София, бул."Цар Борис" III, No.224 , зала "Боен Клуб България". Вие сте на ход!!!"

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване