02/26/16 05:31
(http://pik.bg)

Раздадоха наградите за отговорен бизнес

Раздадоха наградите за отговорен бизнес

В четвъртък вечерта организацията Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) раздаде за 13-и път годишните награди за отговорен бизнес. Председателят на бизнес форума Ираван Хира заяви, че тази година има ръст от 20% на компаниите, ангажирани със социални практики, както и ръст от 20% на социалните проекти.

Общо 63 компании са представили 93 проекта, с които участваха в надпреварата. В категорията “Инвеститор в обществото” първата награда беше връчена лично от президента Росен Плевнелиев на „Нова Броудкастинг Груп АД”. В категорията “Инвеститор в знанието” министърът на образованието Меглена Кунева връчи първата награда на "Телерик" АД . В категория “Инвеститор в човешкия капитал” министърът на труда и социалната политика Ивайло Калфин връчи първата награда на „УниКредит Булбанк“.

В категория “Инвеститор в околната среда” министърът на околната среда и водите Ивелина Василева връчи наградата на “Девня Цимент”. В категорията за корпоративна социална отговорност на малки и средни предприятия зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева връчи наградата на Abbvie, България.

Наградата за маркетинг, свързан с кауза отиде при "Ейвън козметикс" (Avon), като кметът на София Йорданка Фандъкова връчи отличието. Специалната награда, която се дава от посолството на Великобритания в София бе връчена от посланик Ема Хопкинс на компанията за недвижими имоти “Адрес”. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване