02/27/16 11:33
(http://www.cross-bg.net/)

Б. Борисов: От комисията, проверяваща намесата на Турция и Русия във вътрешните работи на България, няма да излезе нищо добро

/КРОСС/ От парламентарната комисия, проверяваща намесата на Турция и Русия във вътрешната политика на България, няма да излезе нищо добро, прогнозира премиерът Бойко Борисов, цитиран от „Фокус". Борисов препоръча на председателя на Парламентарната група Цветан Цветанов депутатите да помислят много добре по това, защото, по думите му, работата на комисията единствено ще влоши отношенията на България и с Турция, и с Русия. Неслучайно реакциите и от двете страни са много остри , коментира Борисов на среща с младежката структура на ГЕРБ в Сандански. Борисов напомни, че Руската федерация „направи голям завой по темата с туризма", а Турция не реагира така остро на оградата на границата, както би могло да се очаква.„С една дума, точно успях да балансирам отношенията и да вървим към подобрение с двете страни и тази комисия", отбеляза премиерът и изрази надежда, че комисията ще приложи целия си дипломатически опит за намиране на решение по казуса с Русия и Турция. Председателят на парламентарната група Цветан Цветанов отговори, че ще положат усилия да се справят с въпроса по най-добрия и благоприятен начин за България.
Публикувана на 02/27/16 11:33 http://www.cross.bg/tyrtziya-borisov-rysiya-1499815.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване