02/27/16 14:27
(http://pik.bg)

Най-добрите музикални плейъри за Android

Най-добрите музикални плейъри за Android

Все още не сте открили любимия си музикален плейър, който да използвате всекидневно на Android устройството си? Не губете надежда, а разгледайте селекцията на Phone Arena за най-добрите музикални плейъри за Android. В списъка на медията може да откриете точно това от което имате нужда.

AIMP

AIMP е високо оценен музикален плейър, който поддържа много аудио формати, дори и такива които може да не сте чували.opus, .dff и .tta. Докато интерфейс на приложението не е сред най-хубавите, той е доста изчистен и прост, но ще ви свърши работа. Плейърът разполага с 8-бандов еквалайзер, персонализирани плейлисти, функция Scheduler (която ви позволява да спрете възпроизвеждането на музика по всяко време) и функция будилник, с която може да възобновите възпроизвеждането или да стартирате плейлист  при предварително избрано време. AIMP е напълно безплатен.

BlackPlayer

BlackPlayer има елегантен, минималистичен дизайн и лесен за използване интерфейс, който може да се персонализира. Плейърът поддържа .mp3, .wav, .ogg и .fla файлове, има еквалайзер с предварително зададени настройки, както и различни звукови ефекти. BlackPlayer е безплатен, но искате по-богат набор от функции ще трябва да заплатите $ 0,99.

Just Music Player

Въпреки името си, това приложение не е просто музикален плейър, който ви позволява да слушате наличните в устройството си песни. Just Music Player също така ви осигурява безплатен достъп до десетки хиляди песни, изброени по жанр (с текст, ако има такъв). Може да намерите както стари, така и нови хитове. Приложението е безплатно, но съдържа реклами. Ако искате да се отървете от тях ще трябва да си купите Just Music Player Pro за $ 2,99.

Music Folder Player

Ако искате добре организирана музикална колекция, това приложение е за вас. Освен това, приложението предлага всички функции, които бихте очаквали от един добре направен музикален плейър. Music Folder Player е безплатен, но съдържа реклами. Има версия без реклами, която може да бъде закупена за $ 1,99.

Източник: digital.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване