02/27/16 11:23
(http://pik.bg)

Тираджията с инсулта край Кулата още е зле, съпругата и дъщеря му са до него

Тираджията с инсулта край Кулата още е зле, съпругата и дъщеря му са до него

57-годишният тираджия Иван Маринов от Плевен, който получи тежък исхемичен инсулт в четвъртък сутринта на 5 км от КПП - Промахон, още е в тежко състояния. Това заяви лекуващата го лекарка в неврологично отделение Димка Стоянова, съобщава struma.bg.

Ива Маринов е на системи, приема през устата и хапчета от вчера, обяви д-р Стоянова

"Днес направихме на пациента контролен скенер, който доказва, че е с така наречения голям инсулт. Той е на системи, приема през устата и хапчета от вчера. Каквото е необходимо от нас е направено и се прави. Пациентът буйства вследствие на болестта, тъй като е с мозъчен оток и не е на себе си вече втори ден", информира д-р Стоянова. 

Съпругата и дъщерята на българския тираджия са пристигнали вчера в отделението. Жена му, която живее и работи в София, е заявила, че след като той се стабилизира, ще го транспортира за столична болница. Тя е информираламедиците, че Иван Маринов не е имал никакви здравословни проблеми и най-вероятно всичко му е дошло от стреса по границите. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване