02/27/16 07:40
(http://pik.bg)

Цветан Цветанов ще се среща със съпартийците си в Благоевград и областта

Цветан Цветанов ще се среща със съпартийците си в Благоевград и областта

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Благоевград. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.
В 12.20 часа Цветан Цветанов ще проведе предизборна среща с жителите на село Хвостяне, Община Гърмен, на която ще представи кандидата за кмет на селото, издигнат от ПП ГЕРБ, Сейхан Ахмедов.
В 13.40 часа Цветанов ще се срещне с общинското ръководство на партийната структура в Гоце Делчев. Срещата ще се проведе в офиса на ГЕРБ.
В 15.35 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще има среща с активисти и симпатизанти на партията от Община Белица в партийния офис на ГЕРБ.
В 17.35 часа ще започне срещата на Цветан Цветанов с общинското ръководство и симпатизанти на ГЕРБ от Община Якоруда. Срещата ще сее проведе в клуб „Рефреш”.

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция "Фокус" е задължително!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване