02/28/16 09:30
(http://pik.bg)

Във Велико Търново има нови спортни площадки

Във Велико Търново има нови спортни площадки

През последните две години върху спортната база във Велико Търново се работи целенасочено и вече са факт резултатите от това, каза Петко Павлов, управител на Общинско предприятие „Спортни имоти и прояви”.

Той отбеляза, че са факт нови-закрита и открита лекоатлетически писти. „Разполагаме с прекрасен терен на стадион „Ивайло”, снабден с отоплителна и с поливна системи. Разполагаме с четири големи зали за художествена гимнастика, спортна гимнастика, борба и баскетбол, които се радват на вътрешен и външен ремонт, сменена дограма, газифицирани са и отоплени’’, добави Петко Павлов. По думите му, за да продължи развитието на спорта във Велико Търново в по-добра посока, трябва да се осигурят средства за ремонт на северните зали на стадион „Ивайло”, които към момента са само със сменена дограма.

„Там имаме още една зала по борба, имаме зала по вдигане на тежести, стрелбище с въздушно оръжие и зала по бокс. Там също трябва да бъдат намерени средства, да се направи вътрешен ремонт, да се топлоизолират и да се газифицират’’, каза още управителят на Общинско предприятие „Спортни имоти и прояви”. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване