02/28/16 13:50
(http://pik.bg)

Главният секретар Георги Костов вдигна на крак полицията във Врачанско

Главният секретар Георги Костов вдигна на крак полицията във Врачанско

Главният секретар на МВР Георги Костов вдигна на крак полицията във Врачанско, съобщават от пресцентъра на областната полицейска дирекция.

За времето от 19 часа снощи до 4 часа тази сутрин се е провела специализирана полицейска операция на територията на областната дирекция на МВР във Враца. Разпореждането за действията на униформените е дошло от главния секретар Георги Костов. Проведената акция е с цел превенция на демонстративна охрана на заведения и частни лица, както и рисково шофиране по пътищата.

Предприети са мерки за установяване на малолетни и непълнолетни в и около нощните питейни заведения. Извършени са и масови проверки за наличие на стоки без български акцизен бандерол.
По време на операцията на територията на областната полицейска дирекция във Враца са проверени общо 441 лица, 255 моторни превозни средства и 96 питейни заведения.

Установени са 149 различни по вид нарушения. С подобни мащабни полицейски акции се цели повишаване на чувството за сигурност на гражданите, противодействие на битовата престъпност и превенция на престъпления от всякакъв вид.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване