02/28/16 08:46
(http://pik.bg)

Полицаи щурмуваха баровете в Хасково

Полицаи щурмуваха баровете в Хасково

Полицаите в Хасково проведоха щурм на нощните заведения по заповед от директора на ОД на МВР Ангел Цанков, който също е участвал в акцията. Целта е да бъдат проверени баровете за малолетни, криминално проявени, хора с оръжие или пък без документи. Обект на проверките са и хора, които се движат с кортежи и притесняват гражданите.  

Мярката е част от акцията на МВР, която бе предприета преди 2 дни заради зачестилите побоища и влошаване на крими обстановката в страната. Действията от силовото ведомство бяха набелязани след съвещание проведено от  Главния прокурор Сотир Цацаров.

Ангел Цанков обяснява, че има доста сигнали, че хората са притеснявани от мутри в Хасково. И допълва, че действията на колегите му ще продължат. Всъщност акцията от няколко дни се провежда на територията на цялата Хасковска област.

В първите часове на разпоредената специализирана полицейска операция в другите градове на региона са били проверени 100 коли и 140 души. Арестувани са автокрадци, пияни шофьори или такива, които са с отнети книжки.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване