02/28/16 18:16
(http://www.klassa.bg/)

Премиерът пуска шпиони

 След 20 дни премиерът Бойко Борисов очаква атака срещу себе си. Това обяви самият той, като посочи, че причината е борбата с контрабандата, спрените обществени поръчки и мерките на кабинета. "Такива компромати ще чуете за мен, но това ще стане след 20 дни. Сега още всички са шокирани и стреснати. Няма да има милост за никого. Водим битка срещу монополите, контрабандата и лошите практики", заяви Борисов, уточнявайки, че не се бори нито срещу Златев, нито срещу Пеевски, но държи на принципите.

"Не сме срещу някоя фирма, но не може горивата да са толкова скъпи. От вчера тече операция по бензиностанциите", обяви Борисов и обясни, че по пътя от София до Сандански (бел.ред. – където е на посещение днес) видял три малки странни бензиностанции, на които пишело, че горивото е по-евтино."Пратихме шпиони, те заредиха и поискаха фактура, но не им дадоха. Две от тези бензиностанции са вече затворени", разказа Борисов.
Бойко Борисов изрази надежди, че министърът на отбраната Николай Ненчев, който е и лидер на БЗНС, част от Реформаторския блок, ще подпише меморандума с ГЕРБ. "В Реформаторския блок помеждуси не си говорят, там има тежки сътресения. С министър Ненчев не сме говорили за оставки, работим перфектно. Това, че Касим Дал и Корман Исмаилов не го харесват, си е техен проблем", обясни Бойко Борисов.

ГЕРБ пък се наложило да бъде арбитър на реформаторите, тъй като те си прехвърлили вътрешните проблеми на тях. "Все едно Цецо да остане в опозиция на кабинета, а аз да съм премиер. При тях е обърнато. Радан Кънев е опозиция, а Петър Москов в кабинета. Ненчев е шеф на отбраната в обстановка по света, където се бомбандира и летят изстребители към нашите граници", каза Борисов. Той размаха пръст и посъветва реформаторите да седнат и да си оправят проблемите, а споразумението с ГЕРБ да се подпише и да се сложи точка на темата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване