02/28/16 09:47
(http://pik.bg)

Продължава разследването около смъртта на Борислава от Монтана

Продължава разследването около смъртта на Борислава от Монтана

Борислава от Монтана се пресели в отвъдното в средата на февруари. Двете й деца ще растат без нея. Полицията разследва трагедията, станала посред бял ден в един от блоковете на най-гъсто населения квартал в Монтана – „Младост”, съобщава „Конкурент”. Младата жена се качила на покрива на високата жилищна сграда. Там изпила натриевата основа. Тръгнала да се прибира в дома си и се срутила безпомощна пред входа на апартамента, където я открила сестра й. 

Според първоначалната информация, обаче, тя е скочила от покрива на сградата. Знае се, че е имала сериозни наранявания, но лекари трябва да кажат дали те са от падане от високо.

Няколко часа по-късно Борислава издъхна в болницата. Причините, довели майката до крайното решение, все още се изясняват.

Дни преди това възрастен мъж отне живота си с ловна пушка. 80-годишният Радион М. се гръмна в корема. 48 часа лекарите се бориха за живота му, но не успяха да го спасят. 
И Борислава, и дядо Радион сами избрали да сложат край на земния си път. Най-вероятно никой никога няма да узнае точните причини, които са ги довели до фаталната стъпка.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване