02/28/16 11:07
(http://pik.bg)

Развиват туризма в Сопот

Развиват туризма в Сопот

Кметът на Сопот Деян Дойнов заяви, че ще бъде обърнато и сериозно внимание на парапланеризма, тъй като този край е едно от най-добрите места в света за този спорт.

„Освен това искам да развиваме и селския туризъм и да развием и Аневското кале, което да превърнем в атрактивно място”, добави кметът. Кметът заяви, че ще направи всичко възможно да реализира тези идеи до края на мандата си, като ще разчита на публично-частното партньорство.

„Предстои проект по енергийна ефективност на определени жилищни сгради в града”, каза още Дойнов. По думите му, този проект ще бъде реализиран до лятото, а общината е предприели мерки и за намаляване на таксите за детските градини, работи и по проекти за развитие на училищата.

"Благодарение на съвместния труд на моя екип и своевременната намеса на държавата, за тези три месеца откакто съм кмет, успяхме да извадим Община Сопот от финансовия колапс. До месец-два общината ще развитие. Надявам се, че това ще е първата крачка към многото успехи, които очакват община Сопот", допълни Деян Дойнов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване