02/28/16 10:11
(http://pik.bg)

Румен Петков: Реформаторския блок има тежки проблеми

Румен Петков: Реформаторския блок има тежки проблеми

"АБВ гарантира стабилността на кабинета и способността му да прави политика", каза заместник-председателят на ПП АБВ Румен Петков по БНТ. Във връзка със случващото се в управляващата коалиция Румен Петков заяви, че въпросът за това какво се случва там надали е към АБВ.

„Ние сме предсказуема, солидна политическа партия, която се занимава с политика. Предлагаме и реализираме политики”, каза той. По думите му е очевидно, че в Реформаторския блок има тежки проблеми.

„Има разминавания, които граничат с драматизъм. Едни вътрешни упреци, квалификации, които не правят чест въобще на политиката. Оставят настрани довчерашни партньори и съратници. Ние от АБВ сме тези, които гарантираме стабилността на кабинета и способността кабинетът да прави политика", заяви Петков.

Той заяви, че колкото по-бързо се изчистят въпросите в Реформаторския блок, толкова по-добре за държавата. "Обществото трябва да знае какво излъчва Народното събрание и каква е перспективата пред него. С постоянни скандали, в които затънахме, нямаме никаква полза като държава и като общество”, допълни той. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване