02/29/16 09:36
(http://pik.bg)

Блъснаха 7-годишно момче, докато играе на улицата в Сандански

Блъснаха 7-годишно момче, докато играе на улицата в Сандански

7-годишно момченце е блъснато от лек автомобил вчера около 15.30 ч. в района на ул. "Пирин" в Сандански. Малчуганът играел на тротоара, внезапно изскочил на улицата, тичайки пред минаващия в този момент автомобил „Хюндай”, който го блъснал. С писъци и плач малкият огласил улицата, притеснените му родители излезли и веднага сигнализирали на тел. 112., пише Struma.bg.

На мястото пристигнала линейка от ФСМП - Сандански, която транспортирала 7-г. дете в приемен блок. След рентгеновата снимка и преглед от травматолог станало ясно, че дясното краче на момчето е счупено лошо в областта на бедрото. Предвид тежкото счупване детето е транспортирано с линейка до детска ортопедия в „Пирогов”. Заедно с лекарския екип с линейката тръгна и притеснената майка на Георги В.

Бащата каза, че синът му е изскочил пред колата внезапно и шофьорът не е имал време да реагира.

За изясняване на случая е разпитан и 52-годишният шофьор на колата Любчо Митов, който е тестван с дрегер за алкохол и той е отчел отрицателен резултат.

Шофьорът Л. Митов споделил пред родителите на детето, че малчуганът изскочил внезапно и се ударил в бронята на колата, след което си преплел крачетата и паднал лошо на асфалта.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване