02/29/16 19:35
(http://pik.bg)

Вижте първите думи на голямата любов на една от мутрите от Околовръстното!

Вижте първите думи на голямата любов на една от мутрите от Околовръстното!

Ако се установи, че Александър има някаква вина, той ще застане зад постъпките си като мъж и ще си понесе наказанието. Това каза пред Би Ти Ви Людмила Димитрова, приятелката на Александър Гечев – единия от биячите от Околовръстното.

Според Димитрова, Гечев съжалявал за случилото се. Той бил нает като шофьор от Ивайло Борисов – Ториното само преди месец.

„Каза, че съжалява за случилото се, но че не е така, както изглежда и че той няма толкова вина. Просто каза: „Не искам да говоря, вярвай ми, не съм толкова грешен, ще видиш“, каза Димитрова.

„Този клип, който видях, е шокиращ. Не си го обяснявам, и то в 2016 г. Това може да се случи на мен и детето ми. Аз постоянно шофирам, каза още Димитрова и добави: „Искам да се извиня дълбоко на тези хора, на тези потърпевши. Ей така, просто, като един нормален гражданин“.

На 25 февруари мъже набиха с палки младеж на Околовръстното шосе на София. Ден по-късно за побоя бяха арестувани Георги Близнаков, Христо Христов, Александър Гечев и Мартин Марков. Оказа се, че те са охранители на Ивайло Борисов – Ториното, сочен за дясна ръка на Златко Баретата.

Потребителите в социалните мрежи се обединиха срещу биячите от Околовръстното, а ММА бойци поканиха него и останалите задържани на „ден на отворените врати”, в рамките на който да покажат способностите си – на ринг и в съотношение „един на един” срещу някой, който е в тяхната категория.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване