02/29/16 17:02
(http://pik.bg)

Пет брака се сключиха в Бургас на 29 февруари

Пет брака се сключиха в Бургас на 29 февруари

Пет брака ще бъдат сключени в Бургас на 29 февруари, каза Магдалена Карастоянова, директор на общинско предприятие „Обреден комплекс”, съобщава "Фокус". По нейните думи, интересът към датата е, поради факта, че е веднъж на четири години. „Ако решат младоженците, че искат ритуал, ще им бъде направен”, уточни Карастоянова като допълни, че и петте двойки са записани в ритуалната зала на ул. „Вардар” 1. 
През януари 2016 година сключените бракове в Бургас са 42. Те са с десет повече, в сравнение със същия период на миналата година, посочи управителят на „Обреден комплекс”. „Като цяло зимните месеци са по-слаби за сключване на граждански брак. Тези, които правят ритуали, предпочитат топлите месеци на годината. Това са месеците от април до октомври”, каза още Карастоянова. По нейните думи, 37 от сключените бракове през януари са само подписвания в делнични дни в Ритуалната зала на Бургас, а пет - с ритуали. От петте ритуала само един е бил в Културен център „Морско казино”, останалите са в ритуалната зала на ул. „Вардар” 1.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване