02/29/16 07:25
(http://pik.bg)

Спират водата в части от София

Спират водата в части от София

"Софийска вода" временно ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството. Във връзка с реконструкцията на уличен водопровод на ул. "Незнаен воин", ж.к. "Сердика", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. по ул. "Незнаен воин" - от ул. "Фурка" до ул. "Хайдут Велко".

Заради подмяната на сградно водопроводно отклонение на ул. "Княжевска", кв. "Княжево", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. по ул. "Княжевска" - от ул. "Миле Попйорданов" до пл. "Сред село"; по ул. "Кореняците" - от ул. "Княжевска" до ул. "Звездица"; по ул. "Евлия Челеби" - от пл. "Сред село" до ул. "Лазарополе", ул. "Войводина могила" 54,56,56А.

Във връзка с изграждането на сградно водопроводно отклонение на ул. "Черни Лом", ж.к. "Банишора", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 ч. по ул. "Черни Лом" - от ул. "Беласица" до ул. "Струга". Заради реконструкцията на водопровод на ул. "Партений Зографски", ж.к. "Люлин"9, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. по ул. "Партений Зографски" - от ул. "Тома Давидов" до ул. "Беравица". Във връзка с подмяната на водомерен възел на ул. "Есперанто" в Банкя се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 12.00 ч. по ул. "Есперанто" - от ул. "Царибродска" до ул. "Восток"2.

Заради прекъсване на водопровод на ул. "Гръстниче", кв. "Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. по ул. "757" - от ул. "Дон" до ул. "Гръстниче"; от ул. "756" - от ул. "757" до ул. "755". Във връзка с подмяната на сградно водопроводно отклонение на ул. "Пощенска", кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 8.00 до 17.00 ч. в района на ул. "Пощенска".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на телефон 0700 12121.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване