03/01/16 17:01
(http://pik.bg)

Организират рали за дами в Монтана

Организират рали за дами в Монтана

Рали за дами ще се проведе в Монтана тази събота. Надпреварата е традиционна и се организира от община Монтана и АМК "Старт Н", под патронажа на кмета Златко Живков, по повод международния ден на жената 8 март. 

Този път организаторите решиха състезанието да не е точно на датата 8 март, а в почивен ден. Дамите ще покажат майсторско управление на автомобил на специално подготвено трасе. Мястото е парк "Огоста" на пазара на колите. 
Началото е 11 часа. За дамите са осигурени награди. Желаещите жени да карат могат да се запишат предварително на телефон 0878 011696- при Александър Атанасов и на място, половин час по-рано от старта. 

Участнички се приемат не само от Монтана, но и от цялата страна. Ще се проведе и рейс такси, с благотворителна цел. Състезателни коли, оборудвани с втора седалка, ще возят желаещите срещу заплащане. Събраните средства ще бъдат дарени на социален дом в Монтана.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване