03/01/16 09:33
(http://www.klassa.bg/)

Психопатът с кръстовете пребил католически свещеници

 Опасният рецидивист Горан Горанов е пребил двама свещеници от католическата църква, които го хванали да скубе цветя за поредния гроб от черни кръстове в Бургас. Екшънът вдигна на крак полицията на 29 февруари около 18.39 ч, когато в Първо Районно управление - Бургас е получено съобщение за инцидент в храма, разположена на ул. "Цар Петър".
Психичноболният престъпник нанесъл множество удари в областта на лицето на двама от свещениците в църквата, след което избягал, съобщава Флагман. 31-годишният Горан е обявен за местно издирване и малко по-късно арестуван. Бившият борец и настоящ престъпник оказал нечовешка съпротива на полицията. Нямало сила на земята, която да го усмири. Вкаран е в ареста след жестока борба със служителите на реда.
 
 
 
Двамата пострадали свещеници са откарани от екип на спешна медицинска помощ в "Шокова зала" при МБАЛ - Бургас за преглед. По случая в Първо Районно управление - Бургас е образувано бързо полицейско производство за нанесени телесни повреди по хулигански подбуди.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване