03/01/16 16:19
(http://www.klassa.bg/)

София с два хотела в една сграда

 Един 3-звезден и един 4-звезден хотел ще заработят през 2017 г. в София. Единият ще е от марката ibis, а другият ще е още един Novotel.

Novotel Sofia Centre и ibis Sofia Centre ще отворят като комбиниран хотел с общо 250 стаи на едно и също място в центъра на София, но с отделни входове и рецепции. Хотелите ще бъдат управлявани от Orbis Hotel Group. Откриването им е планирано за четвъртото тримесечие на 2017 г.

ibis Sofia Centre ще бъде 3-звезден и ще разполага със 100 стаи, зони за закуска, заседателни зали и голям паркинг, а Novotel Sofia Centre ще бъде 4-звезден и ще предлага на гостите си 150 стаи, бар, ресторант, фитнес център, паркинг, както и просторни зали, отговарящи на най-новите технологични изисквания за перфектно провеждане на бизнес и лични събития от различен мащаб.

„България е многообещаващ пазар с голям потенциал за хотели от международни брандове и е важен елемент от нашата стратегия за развитие. Ние имаме ясни амбиции – да развиваме мрежата си от хотели и да станем лидери на българския пазар“, коментира Жил Клавие, президент и главен изпълнителен директор на Orbis Hotel Group.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване