03/02/16 14:02
(http://pik.bg)

Миков: Управляващите не ги интересуват хората

Миков: Управляващите не ги интересуват хората

ГЕРБ, ДПС, АБВ, ПФ и част от РБ отхвърлиха предложението ни за увеличаване на помощите за майки с малки деца, заявява лидерът на БСП Михаил Миков във Фейсбук, цитиран от пресцентъра на партията.

Онези, които гласуваха "въздържал се", нямаха аргументи, или поне такива, които да споделят публично, посочва Миков. С гласуването си те предпочетоха финансовият ресурс на държавата да продължи да се харчи за обществени поръчки със завишени цени и в полза на обичайния тесен кръг от лица, а не за бъдещето на България, допълва той.

Според него да гласуваш "въздържал се" по този въпрос означава, че не те интересуват хората, както и че си страхлив и лицемерен.

Управляващите знаеха, че отнемат от майките, но се скриха зад привидно неутралното "въздържал се", коментира лидерът на БСП.

Той отбелязва, че, ако е било прието увеличението, общата годишна сума не би натоварила бюджета и би представлявала едва 2 процента от широко рекламираното преизпълнение на бюджета само за януари.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване