03/03/16 07:25
(http://www.klassa.bg/)

Voice of America: Времето за алтернативи на Тръмп изтича

 Републиканската партия се изправи пред нова реалност, след като избирателите от няколко различни щата ясно дадоха своята подкрепа за Доналд Тръмп, съобщава радио Voice of America . Резултатите поставят пред труден избор лидерите на партията, спонсорите ѝ и избирателите – да позволят на неортодоксалните и понякога обидни възгледи на Тръмп да предефинират партията или рискуват да се явят на изборите без кандидат, който да подкрепят. 
В победната си реч Тръмп заяви, че е обединител на партията, казвайки че „Републиканската партия е станала по-динамична, по-разнообразна“. „Ние привличаме от демократите, ние привличаме от независимите. Ние имаме много повече хора“, каза той. 
Но мнозина републиканци разглеждат преоценката на партията като пълно разводняване на посланието ѝ. Те заявяват, че обидните изказвания на Тръмп към Ку Клуск Клан, мюсюлманите, незаконните имигранти и жените не представляват техните възгледи. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване