03/03/16 16:32
(http://pik.bg)

Бонуси за скиорите в Пампорово от днес

Бонуси за скиорите в Пампорово от днес

90 процента заетост прогнозират за празничните дни хотелиерите в родопския курорт Пампорово. Традиционното намаление на нощувките започва веднага след мартенските празници, като цените падат с близо 30% спрямо сезона.

Някои от по-големите хотели в Пампорово имат специални отстъпки за гостите си. От днес има и бонуси за скиорите. Условията за ски в курорта са добри и пистите могат да поемат допълнителни туристи и от други курорти. Общо осем са отворените писти и всички лифтови съоръжения, които ще работят на пълен капацитет. 

От началото на този месец целодневната лифт карта е с удължено работно време, което е съобразено с атмосферните условия и все повече напиращите търсения на туристите за ранно спускане по пистите.

Ски зоната в курорта е отворена от рано сутринта, като всички закупили целодневна лифт карта ще получат бонус един час допълнително сутрешно каране от 07.45 ч., което ще продължи до 16.30 часа. Новата карта влиза в сила по повод Националния празник на България. 

Цените на лифт картите към момента се запазват без промяна, а в средата на месеца - от 13 март, се очаква и намаление в цените на лифт картите. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване