03/03/16 08:31
(http://pik.bg)

Каракачанов в ефир: Честито освобождение от турско робство – да наричаме нещата с истинските им имена!

Каракачанов в ефир: Честито освобождение от турско робство – да наричаме нещата с истинските им имена!

Честит празник! Честито Освобождение на България от турско робство – нека си го кажем така, както е. Това коментира Красимир Каракачанов в предаването „Здравей, България” по Нова тв.

Ние сме чуден народ, чудно племе, особено през последните години, коментира той лаконично.

Армията трябва да помага на Гранична полиция, защото не достигат силите. Истината е, че у нас всичко се случва в последния момент. Сега пак „давай, юруш”! Какво имаме да питаме Европа за ползването на войската по границата – тя интересува ли се от нашите проблеми!? Имаме проблем и трябва да го решим навреме, а не когато вече стане голям проблем, коментира Каракачанов.

Дебат по въпрос с охраната на границата според него няма как да има, не може да има, защото е застрашена националната ни сигурност. Трябва да има единна европейска политика, но съм песимист, че ще се случи. България трябва да си набележи своите мерки и да си ги предприеме, без да чака санкция на еврокомисари, коментира той.

Съгласен съм да подслоним майки, деца, сираци, онези, които наистина бягат от войната в Сирия, а всички, посочи той. Тези тълпи, които идват насам не са някакви непросветени хора, те имат интернет, информирани са и са организирани. Те, ако знаят, че на границата се стреля, като се преминава нелегално, няма да дойдат тук”, коментира още Каракачанов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване