03/04/16 07:53
(http://pik.bg)

Спират трамвайна линия 11 заради ремонт

Спират трамвайна линия 11 заради ремонт

Въвежда се временна организация на движението по маршрута на трамвайна линия 11 поради ремонт на релсовия път по бул. „Никола Мушанов” и бул. „Овча купел”. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 08.00 до 16.00 ч. ще бъде извършен ремонт на релсовия път по бул. „Никола Мушанов” и бул. „Овча купел” в участъка от депо “Красна поляна” до стадион “Славия” по маршрута на трамвайна линия № 11.

За времето 5.00 до 16.00 часа на 3 и 4 март (четвъртък и петък) "Център за градска мобилност" ЕАД въвежда временна организация на движението: Трамвайна линия № 11 ще се движи от кв. "Илиянци" до депо "Красна поляна". Разкрива се временна автобусна линия № 11-ТМ с маршрут: трамвайно ухо “Овча купел”, бул. “Овча купел”, бул. “Никола Мушанов”, бул. “Възкресение”, ул. „Кубан”, ул. „Суходолска” и по ул. „Западна” до ж.к. „Западен парк” (крайна станция на автобусни линии №№ 72 и 77).

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване