03/04/16 11:35
(http://www.klassa.bg/)

Тръмп вярва безрезервно, че армията ще преследва семействата на терористите

 Милиардерът Доналд Тръмп изразил увереност, че американските военни ще се подчинят на заповедта на президента да преследват семействата на терористите.
„Повярвайте ми, те няма да ми откажат” – казал той по време на кандидатпрезидентските телевизионни дебати.

„Вие можете ли да си представите, че тези животни в Близкия Изток, които режат глави, седят и гледат, че имаме сериозни проблеми с имитация на удавяне? Ние см длъжни да го приложим и да правим още по-сурови неща” – казал бизнесменът.

Той напомнил, че на един от атентаторите на Световния търговски център два дни преди 11 септември 2001 г. семейството си заминало обратно за Азия. Тръмп прави извод, че съпругата е знаела за заговора и следователно е съучастничка.

Сенаторът Тед Круз, основният съперник на милиардера, изразил увереност, че „американският народ знае, че надвикването и ругатните не прави човека силен”. Според него, САЩ се нуждаят от главнокомандващ, който би възстановил военната мощ на страната, както направил през 1981 г. Роналд Рейгън.

Том Круз обещал, че ако стане президент ще ликвидира ИД. „Когато стана върховен главнокомандващ, всеки терорист на земята ще разбере, че ако той отиде в редовете на ИД, ако води джихад против САЩ, той ще си подпише смъртната присъда.”

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване