03/05/16 07:19
(http://www.klassa.bg/)

Сидеров на Трети март: Нашето бъдеще е с Русия! Да излезем от НАТО и ЕС, иначе България става бежански лагер!

 Скъпи съратници, братя и сестри во Христа, братя българи-атакисти, в този ден съм истински щастлив, защото виждам във вашите очи обич и  радост затова, че за 11-ти път сме единствената българска партия, която отбелязва с шествие-митинг този тържествен ден за България – Освобождението от турско робство, което дължим на храбрата руска армия и император Александър II Освободител.

Освобождение, за което проляха кръвта си хиляди българи, опълченци, които се биха като лъвове на Шипка, при Плевен и навсякъде, където бяха решаващите битки за освободителната война. Вечна слава и вечна памят. Сега запалихме свещ за упокой на душите на всички паднали за свободата на България руски войни и офицери, български опълченци и герои.

От 2005 г. ние провеждаме този митинг на всеки 3-ти март. Ние бяхме партия, създадена с ясна идеология и програма. Ние казахме – да излезем от НАТО, не искаме участие във военни блокове. Това е записано в програмата на АТАКА и важи до ден-днешен. Никой не проведе референдум да ни пита дали искаме, вкараха ни във военен блок, който днес застрашава сигурността на България, а не я пази. Вкараха у нас четири американски военни бази в България, които не плащат нито стотинка вече десета година. През 2006 г. единствено ние протестирахме против базите. А външният министър, подписал договора с Кондолиза Райс Ивайло Калфин сега е вицепремиер. Нещо променило ли се е? Не!

Същите продажници управляват България и днес. Същите борци за свобода и против американската агресия сме ние – АТАКА, защото нищо не може да промени АТАКА, тя носи непобедимият български дух, тя е А-ТА-КА!

Както съм ви казвал десетки пъти, ние не сме обикновена политическа партия. Ние сме армията на българския народ, която воюва за неговата свобода и суверенитет. Девета година от членството ни в Евросъюза – ние нямаме нито суверенитет, нито икономика, нито добър стандарт на живот, нито защита на родината от външна опасност. Това е резултатът от членството ни в НАТО и ЕС. Кой казва това последователно през годините – ние. Аз като ваш лидер, който вие посочихте, защото през 2005 г. ми казахте да направя партия, за да можем да се борим в политиката. Аз я направих и вие ме следвате. Благодаря ви, обичам ви, знаете, че искам да ви прегърна всички. Тъй като наближава неделя-месопостна, след това е неделя-сиропостна и започва великия пост, скъпи братя и сестри, аз предварително искам прошка от вас за всички тези години на бой, удари, тегоба, които прекарахме заедно. Ако с нещо, по някакъв начин някого съм засегнал или обидил приемете моята прошка. Аз приемам вашата и заедно отново да продължим, защото духът на България не може да умре. Могат икономически да смачкат народа, но българският дух не може да умре, защото той черпи сила от Светия дух, той черпи сила от Светия православен кръст, а там няма кой да го победи.

Тежко живеят не хиляди, не стотици, а милиони българи в момента, които нямат пари за елементарни нужди, на които през годините се опитвахме да помагаме. Това трябва да бъде държавна политика. Уви, не е държавна политика. Днес България е колонизирана, потъпкана и поробена държава,  затова живеем лошо. Колонизираха я тези чуждестранни компании, тези „велики сили“, които ни нарязаха парчета на Берлинския конгрес и които и днес ни режат на парчета и изсмукват кръвта ни. Това са западно-европейските държави, начело с най-големия злодей в историята Великобритания, следвана във веригата от злодеи Франция, Германия и други, които се бориха да остане Османската империя, докато Русия проливаше кръвта си за нашата свобода. Те направиха всичко възможно на Цариградската конференция през 1876 г. да подкокоросат султана и великия везир Митхад паша да не приема предложенията за съставяне на самостоятелна България. И тогава император Александър II каза – “ние влизаме във война, за да освободим нашите християнски братя на Балканите”. Това беше целта на Русия, а не както някои папагали повтарят – “имперски интереси”. Слава Богу, че ги имаше тези “имперски интереси”, за да бъдем днес свободни. Защото, днес, тук, вместо светия кръст, можеше да се издига минаре, да пее мюезинът, а не патриархът. И ние можехме да бъдем рая, а не българи, да говорим на турски. Това беше абсолютно реална възможност, ако не беше Руската империя, ако не беше храбрият български народ – хайдути, възрожденци, будители, опълченци, които не се страхуваха да дадат живота си и да напишат на знамето „Свобода или смърт юнашка“ и да загинат юнашки за нас.

Ние днес се борим също юнашки, нима словото не е оръжие, братя и сестри? Нима нашият Господ Спасител не ни каза – „словото е оръжието, с което тръгвате да се борите по света.Словото е нашето оръжие днес, с което всеки един от нас трябва да отиде до своите близки и да му каже –„събуди се, вземи се в ръце, повече не трябва да бъдем поробени“. Повече не трябва да изсмукват нашите ресурси, чуждестранни компании да извличат печалбата от Енергото, от водата, от златото, което лежи в недрата на България и което е за стотици милиарди долари. Те плащат 1% такса и крадат всичко останало. Българските предатели позволиха всичко това, но ние трябва да събудим целия народ, за да каже той като един – стига толкова, искаме суверенитет, искаме свобода, нуждаем се от ново освобождение. Трябва да го постигнем с наши сили. Русия отново е зад нас, бъдете сигурни. Каквито и враждебни действия да предприемат българските правителства, 90% от българския народ е за дружба и сътрудничество с Русия. Това е безспорно. Каквито и американски посланици да идват, да обясняват, че ще се справят с руското влияние, те са смешни, защото не могат да се справят с нещо, което е вековно.

2016 година е тежка, тя ще бъде година на премеждия, помнете ми думите. Знаете, че съм казвал много неща и те се оказаха верни. Сега един куп папагали ги повтарят като свои мисли, нека да ги повтарят, не държа за авторство, държа обаче за това България да се движи наистина напред и българският народ да живее достойно. Сега той е смачкан, притиснат от една голяма измама, наречена Евроатлантическо членство.

Ние трябва да започнем организирана борба на всички нива –български просветители, бизнесмени, учители, лекари, образовани хора, наемни работници, хора, които се грижат за селскостопанската работа. Всички ние, както казваше великият наш поет Вазов, „богатий с парите, бедний – с ума“. Всички ние трябва да се обединим и да започнем работа. Това е нашата нова фаза. Защото тази политика, с която сме в парламента, те вече я блокираха. Вие знаете, че те променят и бюлетините, променят резултатите в гласуването, овладяха машината за манипулации и спекулации и вече действат като едни самозвани господари, които смятат, че българският народ е робски народ.

Ние трябва да опровергаем това. Да, много българи са потиснати. Понякога ме ядосват със своята заспалост, овчедушие и нежелание да правят нищо, защото не можело да стане нищо. Ако не можеше, братя и сестри, ние нямаше да сме държава, нямаше да съществуваме. Ако Господ беше казал така, че не трябва да има България, че не трябва да се възроди от гнета на турското робство, то нямаше да се случи и помощта на Русия също, ако не беше единственият, който разпорежда какво да става в света, всичко видимо и невидимо – Господ, който в крайна сметка решава какво да стане. Сигурен съм, че България има мисия в този свят и тя не е да изчезнем, а да показваме какво трябва да се прави. Че трябва да се прави държава, която да бъде социално регулирана, справедлива, а не с разлики на бедни и богати в хиляди пъти. Че трябва да правим държава, в която да има грижа за бедния, за немощния, за болния, за възрастния. Държава, в която да се грижиш за този, който има нужда.

Сега България уви вече не е такава държава, но ние трябва да го поправим. Трябва да бъдем държава, която да разработва собствените си ресурси. България има златни залежи за стотици милиарди, това не е фантастика, а научно доказано от професори геолози. Само, че тези златни залежи днес се изнасят и крадат от една чуждестранна фирма, зад която не е ясно кой стои. Впрочем, на мен ми е ясно, но не искам да си спечеля още едно дело. Така, че вие ще се досетите за кого става дума, кой стои зад тези фирми и кой изсмуква българската кръв днес. Имаме злато за милиарди, а ходим бедни, немощни. Не могат хората да съберат пари за лекарства и умират, защото не могат да влязат в болница. Това не може да бъде България, която нашите братя освободиха преди 138 години.

Не за това ляха кръвта си Левски, Ботев, Хаджи Димитър и всички, които загиваха с думата България на уста. Днес, най-недостойните политици отиват и слагат цветя за гузна съвест пред паметника на Апостола или честват 2 юни, където се струпват, за да покажат, че и те имат нещо общо с Ботев и Левски. Ако искаш да имаш нещо с Ботев и Левски и си в българската политика, министър-председател, президент, то не е достатъчно да слагаш цветя на 19-ти февруари или на 2-ри юни. Достатъчно ще бъде, ако правиш това, което е добро за твоя народ. Ако спреш концесиите, които изсмукват кръвта на България, ако изгониш натрапниците-фирми, които събират печалбата. Ако направиш така, че в България да не влизат пришълци от Африка, от Близкия изток, от Азия и от къде ли не. Те не са никакви политически бежанци. Защото ние българите сме съпричастни, както казваше баба ми. Ние имаме сърце и когато арменците потърсиха приют у нас, гонени от турското оръжие в началото на ХХ-ти век, те бяха приети като братя от българите. Това бяха истински бежанци, гонени от сеч и кланета. А днешните милиони измислени бежанци биват насочвани към Европа, за да я обезличат.

Ако до 2020 г. няколко милиона се втурнат към Европа? Ако към България се насочи поток от милион пришълци, какво ще стане тогава? А това се подготвя. Имам информация, че се подготвя България да стане бежански лагер, да бъдат иззети жилищата на българите в градове, села и там да бъдат настанени тези пришълци, голяма част, от които са убийци, терористи, ислямисти. Целта е да потопят България отново в ново робство.

Аз питам, този път Русия ще ни освободи ли? Ще има ли ново освобождение? Аз не виждам на кого друг да се надяваме. На Германия, Италия, Великобритания? Не, не, не. Те никога няма да протегнат ръка, няма да пролеят капка кръв за българите, а ще гледат високопарно.

Не искам да плаша никого, но това е реална опасност и ние трябва да направим така, че да стреснем всички наши сънародници, политици, местната власт и всякакви управляващи от коалицията ГЕРБ-Касим Дал-НФСБ, реформатори, които сега самодоволно решиха, че са хванали властта и са се разплули като лой върху страната ни и само се оглеждат откъде какво да краднат. Те си мислят, че властта им ще бъде вечна, далаверата им ще бъде вечна. Не, няма да бъде, защото такова земетресение може да ни разтресе, че да се сменят местата и тогава върху тях ще се излее народният гняв.

Не говоря за гняв и саморазправа, а да започнем просветителска и организаторска работа. Нещо от рода на комитетите на Левски, които да започнат да работят в българските градове и села и да подготвят населението не толкова за партийна дейност, колкото за самоотбрана, за готовност. Да се противопоставим на нахлуване на мигранти с всички възможни средства, защото ще охраняваме нашата родина, семейства, близки. Да започнем подготовка за организиране на хората така, че да имаме готовност. Да подготвим един политически елит в бъдещите години, който да започне да сменя курса на България в правилна посока, защото сега ни тикат към гробището. Евроатлантическият път е път към нищото. Хората трябва да разберат, че първата животоспасяваща стъпка е излизане от НАТО. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Не ни трябва военен блок, който е известен само със своята агресия, с това, че изсипа милиони бомби върху една суверенна държава Югославия през 1999 г. и изби хиляди невинни хора, а сега превърна България във фронтова линия. Източна Европа е фронтова линия – от Прибалтика до Босфора и ние сме част от този фронт.

Има ли фронт, значи се готви война. С кого се готви да воюва НАТО, които направиха тук команден пункт в центъра на София? С Русия, разбира се. С изконния враг на атлантиците. Защо с Русия? Ами защото Русия днес е силна, мощна, укрепена, самостоятелна държава. Това не е Русия от преди 20-ина години, която бяха почти поставили на колене, но не успяха. Русия сега е мощна в икономически и военен план. Русия сега е велика сила, такава каквато беше преди 1990 г.

Нашият път е да напуснем НАТО и започнем подготовка за напускане на Европейския съюз,който и без това ще се разпадне скоро. И преди да се разпадне ще изрита първо държави като България, помнете ми думата. Да изпреварим този унизителен момент, да изпреварим брюкселския шут, и  да подготвим страната си за плавно, равномерно и спасително преместване на курса, за да не се сблъска със скала. Длъжни сме като атакисти, като най-будната част от българската нация, да направим така, че това да стане политика в следващите години. Ще работим както досега, но в нова фаза за създаване на мрежа от общества и комитети, в които всеки българин, честен патриот трябва да вземе участие, защото става дума не за партийно оцеляване, а за национално оцеляване.

България може да я няма, всичко ще изчезне, ако дойде огънят на войната на нашите земи. Недай Боже! Но ако това се случи, ние трябва да имаме готовност да се защитим. Ако АТАКА е на власт ще възобновим всички спрени енергийни проекти – АЕЦ „Белене“, „Южен поток“, „Бургас-Александруполос“, които са полезни за България, защото дават работа и добър стандарт, защото ни превръщат във важен геополитически фактор. Нима тази мисъл не стигна до кухите глави на управляващите. Сигурно е стигнало, те не са такива глупаци, по-скоро се поставиха в служба на господарите от Запада.

Ние ще направим така, че България да бъде икономически свързана с Русия, защото там е нашето бъдеще. Ще направим така, че военно-политически да бъдем свързани с Русия, защото само превъзходната руска военна машина може да ни запази от външен враг. В момента никой не пази българските граници, изпратиха войници без оръжие срещу мигрантите. Смях и позор. Не можем да опазим крайбрежната си ивица. Това, което имахме танкове, ракети, военна техника бяха унищожени по заповед на американското посолство. Борих се против това и като журналист, и като политик.

Не възстановим ли с руска помощ защитата на България, ние сме загинали. Ще бъдем превърнати в лагер за мигранти, ще бъдем превърнати в лесна плячка за догановци, за тези, които точат зъби за неоосманската територия. Техният премиер Давудоглу го заявява ясно в своите писания. Неоосманската доктрина е в ход и България ще падне лесна плячка, ако не се обедини и не застанем до своя стар брат Русия – една истинска велика сила, а не до тези наречени „велики сили“, които сега се правят на Европейски съюз, но слушат САЩ и изпълняват всичко.

Европа днес не е Европа! Тя кукла на конци, която Вашингтон дирижира

Ако не се прости с тази практика, Европа ще загине и ще бъде залята от стотици милиони мигранти. Ще бъде превърната в гето и Кьолн ще им се струва детска игра, защото това ще бъде ежедневие във всеки град и село. Това не са тежки думи, а реални политически анализи.

С Русия задължително трябва да поддържаме приятелски отношения.

Тази година трябваше да решим как АТАКА ще участва на президентските избори. Какво да правим и как най-добре да защитим достойнството на българския интерес? Как и по какъв начин да се преборим с подлостта, с тази дяволска игра, която играят управляващите като манипулират изборите. Пак ще се опитат да късат патриотичния вот чрез подставени марионетки („патриоти“), които всъщност работят за антибългарски интереси. Трябва да опровергаем социологически и всякакви други политологични спекулации. Вие ще кажете издигаме ли наша ли кандидатура, подкрепяме ли друга или не участваме в изборите. Това са вариантите. Вие казвате бием ли се или се предаваме.

(Възгласи – „Волен. Волен. Волен.“)

Нашето партийно знаме не е бяло, а АТАКА! Предаваме ли се? НЕ!

Нашата битка е да обърнем цялото виждане за България. Да докажем, че България не е освободена през 1877 г., за да бъде колония, а за да бъде горда, достойна християнска БЪЛГАРИЯ!

Духом ви прегръщам всички. Тази година ще бъде на изпитания. Но изпитанията Господ ги дава, за да укрепне вярата ни. Ние трябва да бъдем наясно, че няма да се затрие България. АТАКА няма да се затрие. Вие видяхте наследника ми. АТАКА-та продължава.

Това е бъдещето на България! Всички тези деца, които виждам са бъдещето на България. Нима не си струва за тях да си дадем живота, работата, силата, енергията. Даваме я за добро дело, за свято дело. Даваме я за България, която трябва да пребъде. Защото такава е господната воля. Ние ще работим за това и трябва да знаем, че зад нас има най-голямата сила, това не е силата на олигарси, не е силата на политически кръгове или на посолства, това е силата на Светия дух, силата на Господ Бог, който стои зад нас – „С нами Бог“ е нашият лозунг и той ще бъде и занапред!

Да живее България!

Да живее братска Русия-Освободителка!

Да живеят всички православни братя!

С нами Бог!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване