03/06/16 08:47
(http://www.klassa.bg/)

Мизерия в БДЖ: Смрад и мръсотия в стаите за почивка на машинистите

 Локомотивен машинист в "БДЖ Пътнически превози" разказа в ефира на Нова телевизия за мизерните условия, при които са принудени да нощуват той и неговите колеги, ако замръкнат в Пловдив. Човекът изпрати и снимки за рубриката "Моята новина", които разкриват меко казано гадните битови условия в помещението за почивка.
"Аз съм от София и когато карам влак до Пловдив, както е в случая се налага да пренощувам в мизерия. В стаята за "почивка" чаршафите са два. Те видимо не са прани от доста време, няма калъфки на възглавниците и те са почернели.

Има един радиатор, който не би могъл да затопли толкова голяма стая! Искам да попитам това нормално ли е? Ние возим хора, отговаряме за живота им тънем в мизерия. Заплатите са ни ниски от доста години насам, но нека поне условията за почивка да ни осигурят, след като не могат да ни осигурят условия за работа", гневи се жепеецът./БЛИЦ 
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване