03/07/16 16:07
(http://pik.bg)

Борисов: В ГЕРБ отново сме изправени пред дилема

Борисов: В ГЕРБ отново сме изправени пред дилема

В Политическа Партия ГЕРБ отново сме изправени пред дилема - дали да участваме в избора на председател за КЗК и после да бъдем обвинявани, че ГЕРБ заедно с БСП, ДПС и другите са си избрали КЗК

Това написа премиерът Бойко Борисов в личния си профил във Фейсбук.

„Всъщност голямата партия в парламента, движейки напред законите и това, което трябва да се прави в страната, изпада в положение да бъде обвинявана в какви ли не грехове. Това, което правят някои партии в момента, е като заболяване – участват в управлението, а твърдят, че са опозиция. Ние се мъчим да постигнем консенсус, за да се избере нов състав на КЗК, а предварително ни се казва, че каквото и да изберем е мафия”, пише още премиерът и допълва:

„Затова съм разпоредил като лидер на партия от ГЕРБ да намерят законов начин, ако искат и да прекратят процедурата, но да не се допуска някой да се упражнява с нас. Очаквам да не бъдем обвинявани, всички да седнат като нормални хора на масата на преговорите и да се избере състав на КЗК, който от следващия ден да се ползва с доверие и да работи, защото очакваме от тази комисия много работа”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване